Author Archives for OOCK Kumanovo

Крводарителска акција по повод 14-ти јуни- Светски ден на крводарителството

јуни 14, 2024 10:37 am Published by Коментарите се исклучени на Крводарителска акција по повод 14-ти јуни- Светски ден на крводарителството На ден 14.06.2024година (петок), Црвен крст на Република Северна Македонија-... >>

Програма: Зелен волонтеризам

јуни 7, 2024 2:53 pm Published by Коментарите се исклучени на Програма: Зелен волонтеризам Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација Куманово-... >>

Доделени сертификати на третата група обучени негователи за помош и нега на стари лица во домот

јуни 1, 2024 2:50 pm Published by Коментарите се исклучени на Доделени сертификати на третата група обучени негователи за помош и нега на стари лица во домот Црвен крст на Република Македонија- Општинска организација Куманово успешно ја... >>