Author Archives for OOCK Kumanovo

Недела на солидарност

април 27, 2021 12:13 pm Published by Коментарите се исклучени на Недела на солидарност Во рамките на недела на солидарност невладината хуманитарна организација Мерхамет... >>

Дистрибуција на суплeменти

април 20, 2021 12:18 pm Published by Коментарите се исклучени на Дистрибуција на суплeменти Во текот на изминатите две недели Црвен крст на Република... >>

Одбележување на 24-ти Март, Светскиот ден за борба против Туберкулоза (ТБ).

март 31, 2021 1:55 pm Published by Коментарите се исклучени на Одбележување на 24-ти Март, Светскиот ден за борба против Туберкулоза (ТБ). Согласно насоките на Меѓународната федерација на Црвениот крст и црвента... >>

Традиционална крводарителска акција со Рибарско друштво МАК-ДАМ Куманово

февруари 11, 2021 1:51 pm Published by Коментарите се исклучени на Традиционална крводарителска акција со Рибарско друштво МАК-ДАМ Куманово Црвен крст на Република Македонија- општинска организација Куманово во соработка... >>

Недела за грижа на стари лица

ноември 24, 2020 11:39 am Published by Коментарите се исклучени на Недела за грижа на стари лица Црвениот крст на Република С. Македонија -Општинска организација Куманово согласно... >>