Останати новости

Вонредна крводарителска акција во Рибарско друштво МАК-ДАМ Куманово

Црвен крст на Република Македонија- Oпштинска организација Куманово во соработка Рибарското друштво МАК-ДАМ на ден 22.09.2020 (вторник) во...>>


Донација на средства за дезинфекција

Црвениот крст во соработка со ЛДС Црквата од Америка обезбеди средства за хигиена, заштитни маски, ракавици, визири кои...>>


Обезбедување прва помош на натпревар во планински велоспидизам

  На ден 30.08.2020 во организација на Крос Сајклинг- велосипедска федерација на Македонија, општина Куманово и сојуз на...>>


Обезбедување прва помош на мотокрос трка

  На ден 28.08.2020 година (петок) во Општина Старо Нагоричане се одржа мотокрос трка во рамките на Државнот...>>


Вонредна летна крводарителска акција

Вонредна летна крводарителска акција Црвен крст на Р.С.М- општинска организација Куманово во соработка со Институтот за Трансфузиона медицина...>>


види ги сите