Архиви за декември2019

Новогодишни пакетциња за деца од социјално ранливи семејства

Под покровителство на ЕВН Македонија – КЕЦ Куманово, на 26.12.2020, волонтерите од општинската организација на Црвен крст Куманово...>>


Показна вежба по прва помош на повредени лица од користење на пиротехнички средства

Волонтерите од општинската организација на Црвен крст Куманово вчера 20.12.2019 год. во соработка со секторот за превенција при...>>


Стар на втора фаза од Кампањата “Твоето незнаење чини живот”.

Црвен крст на Република Македонија- општинска организација Куманово од денес 04.12.2019 година официјално ja стартуваша втората фаза од...>>


Одбележан 5-ти декември- Меѓународен ден на волонтери

По повод 5-ти декември меѓународен ден на волонтери, општинската организација на Црвен крст Куманово во соработка со “Ротари...>>


Одбележан 3 декември – Меѓународниот ден на лицата со попреченост

Волонтерите од општинската организација на Црвен крст Куманово заедно со стотина родители, деца и граѓани се приклучија на...>>


< врати се назад