Архиви за февруари2021

Традиционална крводарителска акција со Рибарско друштво МАК-ДАМ Куманово

Црвен крст на Република Македонија- општинска организација Куманово во соработка Рибарското друштво МАК-ДАМ на ден 11.02.2021 (четврток) во...>>


Показна вежба по прва помош

Во соработка со СВР Куманово на 05.02.2021 (петок) во 12 часот на Градскиот плоштад во Куманово се одржа...>>


< врати се назад