февруари 11, 2021

Традиционална крводарителска акција со Рибарско друштво МАК-ДАМ Куманово

Црвен крст на Република Македонија- општинска организација Куманово во соработка Рибарското друштво МАК-ДАМ на ден 11.02.2021 (четврток) во Центарот за култура “Трајко Прокопиев” од 09-16 часот, ја организираше седмата традиционална крводарителска акција. Голема благодарност до членовите на Рибарско друштвото кои и во услови на пандемија ја покажаа својата хуманост и притоа беа собрани 99 единици крв.

< врати се назад