Архиви за април2021

Недела на солидарност

Во рамките на недела на солидарност невладината хуманитарна организација Мерхамет донираше прехрамбени пакети наменети за социјално загрозени семејства...>>


Дистрибуција на суплeменти

Во текот на изминатите две недели Црвен крст на Република Северна Македонија-општинска организација Куманово организираше посета на социјално...>>


Одбележување на 17-ти Април- Ден на хемофиличари

Црвен крст на Република Северна Макдонија- oпштинкска организација Куманово во рамките на активностите на Клуб на млади го...>>


< врати се назад