Архиви за јули2019

“Сите заедно за безбедно лето- повлечи потег”

Под мотото “Сите заедно за безбедно лето- повлечи потег” во организација на сектор за превенција при СВР Куманово,...>>


Бесплатна кампања за прва помош-“Твоето незнаење чини живот “

Црвен крст на Република Македонија – општинска организација Куманово од 15.07.2019 (понеделник) и официјално се вклучи во кампањата...>>


ВОНРЕДНА ЛЕТНА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

Почитувани граѓани, Соочени со мали резерви на крв и реална опасност за појава на недостатоци на одредени крвни...>>


Заедно за безбедно лето

На 05.07.2019 година, на Градскиот плоштад волонтерите од Црвен крст на Република Македонија- општинската организација Куманово учествуваа на...>>


Обезбедување прва помош на државно првенство во друмски велосипедизам

На ден 30.06.2019 година во Куманово се одржа државно првенство во друмски велосипедизам во организација на Велосипедскиот клуб...>>


14 јуни – светски ден на крводарителството

Црвен крст на Р.Македонија – општинска организација Куманово по повод светскиот ден на крводарителството 14 јуни, на ден...>>


< врати се назад