Новости

  • 0
  • 1
  • 2
News image

Петок, 22 Декември 2017

Новогодишна забава со корисниците на Дневен центар за деца со посебни потреби

Во рамките на проектот “Подобрување на  социјализацијата на деца и млади со посебни потреби” поддржан од Макпрогрес ДОО Виница,  Црвен крст на Републи... Повеќе

News image

Среда, 1 Ноември 2017

Крводарителски акции за месец Ноември 2017

Крводарителски акции за месец Ноември 2017   08.11.2017 (Среда) Макептрол Куманово, на Автопат од 09-14 часот. 16.11.2017 (Четврток) Гимназија Гоце... Повеќе

News image

Петок, 27 Октомври 2017

18 Октомври, Европски ден на борба против трговија со луѓе.

На ден 19.10.2017 година по повод одбележување на 18 Октомври- Европски ден на борба против трговија со луѓе, во просториите на ООЦК Куманово сe орган... Повеќе

News image

Сабота, 16 Септември 2017

Државен натпревар по прва помош 2017 година

На 16.09.2017г. (сабота) се оддржа 26-иот Државен натпревар по прва помош, организир... Повеќе

News image

Сабота, 9 Септември 2017

Светски ден на првата помош 09.09.2017 година

Во рамки на Светскиот ден на првата помош 09.09.2017 год. на 07.09.2017 (четврток), п... Повеќе

News image

Вторник, 18 Јули 2017

ВОНРЕДНА ЛЕТНА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

Повик! Почитувани граѓани, Соочени со мали резерви на крв и реална опасност за поја... Повеќе

Видео

banner-kako-da-stanam-vbanner-pravilnikbanneri-formilarbanneri-clenska-karta

Online Донација

online_donacija
info