април 24, 2024

“Со цело срце за нечие подобро утре”

Во рамките на ЦКА-ПХВ  програмата во склоп на проектот “Со цело срце за нечие подобро утре”  на ден 19.04.2024 (петок) се одржа хуманитарен базар во ОСТУ ”Наце Буѓони” и СОУ ”Перо Наков”. На базарот беа изложени лични изработки на учениците од самите училишта, а воедно и домашно подготвени мафини и колачи.

Им се заблагодаруваме на учениците за нивното учество како и на училиштата “Наце Буѓони” и “Перо Наков” за топлото гостопримство и за уште една успешна соработка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад