мај 12, 2024

Петто место на регионален натпревар по прва помош за Црвен крст Куманово

На ден 12.05.2024(недела) се одржа регионалниот натпревар по прва помош во организација на Црвен крст Гази Баба. Екипата на Црвен крст Куманово го освои петтото место и го обезбеди своето место на државниот натпревар кој ќе се одржи во Штип во септември оваа година.
Честитки до нашата екипа како и до сите останати победници на регионалниот натпревар. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад