мај 12, 2024

Одбележување на 12-ти мај- Интернационален ден на медицинската сестра

На ден 10.05.2024 година (петок) во пресрет на Интернационалниот ден на Mедицинските сестри🥼, волонтерите од Општинска организација Куманово во соработка со учениците од здравствена струка- медицинска сестра од Општинското средно техничко училиште “Наце Буѓони” Куманово одржаа показна вежба пред присутните ученици на училиштето, идни ученици и професори.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад