април 25, 2024

Крводарителска акција во СОУ „Исмет Јашари“ О. Липково

На ден 23.04.2024 година, од 08:30 – 13:00 часот Црвен крст на Република Северна Македонија – општинска организација Куманово во соработка со Институтот за Трансфузиона Медицина организираше крводарителска акција во
СОУ „Исмет Јашари“ Општина Липково.
Акцијата беше успешно реализирана и голема благодарност за искажаната хуманост.
 
 
 
 
 
 
< врати се назад