Архиви за мај2020

Хуманитарни пакети

Општинскиот Штаб за Заштита и Спасување – ОШЗС во соработка со Црвен Крст и припадниците на Армијата, поделија...>>


Хуманитарна помош во Липковскиот регион

Волонтерите од Општинската организација на Црвен крст Куманово во соработка со невлдината хуманитарна организација “Мерхамед” во текот на...>>


Хуманитарни пакети за најзагрозените семејства

Во изминатите месец дена тимовите на Општинска организација на Црвен крст Куманово во соработка со припадниците на Армијата...>>


Одржувајте социјална дистанца

Општинска организација на Црвен крст Куманово апелира до сите граѓани да се придржуваат на мерките. Одржувајте социјална дистанца....>>


Асистенција на болни, стари и изнемоштени лица

Тимовите од Општинска организација на Црвен крст Куманово во соработка со Општина Куманово продолжуваат со асистенција на болни,...>>


< врати се назад