Архиви за јуни2019

Општински натпревар по прва помош

Според календарот на традиционални манифестации на Црвениот крст на Република Македонија- општинска организација Кумановво на 31 мај 2019...>>


Хуманитарна донација од Турската Црвена полумесечина

Волонтерите од Црвен крст на Р. Македонија општинска организација Куманово во соработка со невладината организација Мерхамет и Турската...>>


ЦКА –ПХВ проект (Донација на спортска опрема)

Волонтерите од Црвен крст на Р.Македонија – општинска организација Куманово на чело со дисеминаторот Југослав Спасиќ во рамките...>>


< врати се назад